VIDEO. Un prototip Ferrari SF90 Stradale, distrus într-un accident în Germania

Autor: Daniel Samoilă 02 dec. 2021 Știri auto

Un prototip Ferrari SF90 Stradale a fost distrus în urma unui accident violent care a avut loc în Germania. Respectivul Ferrari era un prototip acoperit cu folia ”camuflaj” tipică modelelor aflate în etapa de dezvoltare.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută pe o șosea în apropiere de Hoffenheim, un oraș din Germania. În interiorul mașinii oamenii legii au găsit grămezi de echipamente de testare și afișaje suplimentare utilizate pentru a monitoriza diferite fluxuri de date.

Intră în Galeria FOTO

Presa locală din Germania a relatat că șoferul modelului Ferrari a izbit inițial o barieră de pe marginea drumului. Apoi, modelul hibrid a lovit alte bariere de mai multe ori, s-a învârtit de alte câteva ori și s-a oprit în mijlocul drumului.

De asemenea, se pare că acumulatorul mașinii ar fi luat foc după accident.

VIDEO

Un prototip Ferrari SF90 Stradale, distrus într-un accident

Conform carscoop.com, echipajele de pompieri au ajuns rapid la locul accidentului și au reușit să stingă incendiul după câteva minute.

Oamenii legii încearcă să stabilească pentru ce a fost folosit acest model Ferrari.

Modelul Ferrari SF90 Stradale a fost lansat în urmă cu trei ani de constructorul italian, acesta fiind al doilea model „supercar hibrid” lansat după prototipul LaFerrari, în 2013.

Ferrari SF90 Stradale poate dezvolta o putere totală de 986 de cai putere, produsă dintr-un motor V8 pe benzină de 769 CP şi trei motoare electrice care produc împreună încă 217 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Einsatz-Report24



Comentarii
Inchide