Festivalul Naţional AlfaFest 2014 va avea loc la Tulcea

Autor: ProMotor acum 6 ani Știri

Timp de trei zile, între 7-9 iunie, posesorii pasionaţi de Alfa Romeo din România vor avea parte de o experienţă unică, în care frumuseţea, stilul, designul şi sportivitatea modelelor Alfa Romeo vor fi prezentate rând pe rând în cadrul AlfaFest 2014.

Sâmbătă, 7 iunie, aeropotul Delta Dunării va fi timp de trei ore gazda unei competiţii de îndemânare, în timp ce ziua de duminică le va oferi participanţilor posibilitatea de a descoperi frumuseţile ascunse ale judeţului Tulcea, pe parcursul unui tur de 200 de km ce va bifa peisaje de excepţie, dar şi monumente şi lăcaşuri de cult precum Cetatea Enisala, Mănăstirea Celic-Dere şi Mănăstirea Saon.

În ultima zi a festivalului, coloana AflaFest va parcurge traseul Murighiol-Tulcea, având ca destinaţie Piatra Civică, unde maşinile se vor alinia pentru un concurs de eleganţă. Cel mai frumos model Alfa Romeo va fi premiată de Michelin cu un set de anvelope.

La ediţia de anul acesta sunt aşteptate peste 50 de reprezentante ale mărcii şi mai bine de 100 de participanţi.Comentarii
Inchide