Fiat 500X: primele imagini cu cel de-al doilea facelift al modelului italian (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 08 ian. 2022 Știri auto

Italienii de la Fiat pregătesc lansarea pe piață a celei de-a doua versiuni restilizate a SUV-ului subcompact 500X. Pe internet a apărut un film de prezentare cu varianta 2022 a modelului italienilor, care va fi prezentată oficial până la finele lunii ianuarie.

Fiat 500X a fost lansat în 2014 și supus unei prime operații de restilizare patru ani mai târziu. Până la apariția celei de-a doua iterații, programată pentru vara lui 2023, producătorul torinez i-a aplicat SUV-ului urban un al doilea restyling.

Fiat 500X facelift va primi un nou motor micro-hibrid în primăvară

Varianta 2022 a lui 500X, care urmează să fie lansată în acest an, apare necamuflată într-un film de prezentare. Modificările sunt doar de ordin estetic și sunt minore, la fel cu, s-a întâmplat și la facelift-ul din 2018.

La partea frontală se remarcă faptul că a dispărut bagheta cromată de pe nasul mașinii. Acest artificiu de design este același care a fost aplicat și pe versiunea electrică a lui Fiat 500, lansată anul trecut în martie.

Imaginile filmate ne dezvăluie și noul logo „500”. Astfel, SUV-ul subcompact al producătorului italian se distinge de restul modelelor din gama Fiat și se integrează în familia 500.

Noua emblemă se regăsește la exterior, pe grila frontală, în centrul jantelor și pe bagheta cromată de pe hayon, La interior, ea a fost brodată pe scaune. O altă noutate o reprezintă apariția la spate a cuvântului Fiat în locul logo-ului tradițional.

Noul Fiat 500X va primi sub capotă un nou motor de 1,5 litri cu tehnologie mild-hybrid la 48 V. Acesta va fi oferită în două versiuni de putere, de 130 CP și 160 CP. Unitatea va fi disponibilă cel mai devreme în primăvara acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=MBEJk7uaGBw

Sursa: L’Argus

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide