Fiat Fullback Pick-up – Rivalul lui Navara şi Hilux va fi disponibil din luna mai. FOTO

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2016 Știri auto

 


Europenii care sunt în căutarea unui nou camion pick-up vor fi în măsură să adauge printre opţiuni, începând cu luna mai a acestui an, şi pe noul Fiat Fullback, conform Carscoops.com.

Lansat anul trecut în cadrul Dubai Motor Show, Fullback va fi disponibil în două variante de caroserie, atât cu cabină simplă, cât şi cu cabină dublă, acest model oferind o capacitate maximă de încărcare de aproximativ 1100 de kilograme.

Noul membru al gamei Fiat Professional poartă un nume inspirat de poziţia de fundaş lateral al echipelor de rugby şi este pregătit să atace şi să îşi revendice locul în segmentul pick-up-urilor de clasă medie.  Fiat Fullback marchează încă un punct în dezvoltarea mărcii, care, începând din anul 1901, s-a dedicat fiabilităţii şi inovaţiei.



Cu valenţe urbane şi performanţe off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilităţii. Construcţia robustă impresionează prin coeficientul aerodinamic. Cu o rază de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracţiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tracţiune integrală, Noul Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg şi poate remorca peste 3.000 kg. Perfect adaptat nevoilor pieţei locale, noul pick-up Fiat va pune la dispoziţia clienţilor două versiuni de carosare, cu cabină extinsă şi cabină dublă, şi două niveluri de echipare: SX şi LX.

Fullback este pus în mişcare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit în întregime din aluminiu, cu două plaje de putere, de 150 CP (380Nm), respectiv 180 CP (430Nm), cuplat la o transmisie manuală nouă în şase trepte sau la una automată în cinci rapoarte.

Comercializarea lui Fiat Fullback în Românuia va debuta în vara acestui an.

În perioada 20 – 24 aprilie, în cadrul Salonulului Auto din Piaţa Constituţiei, îl veţi putea admira şi pe noul Fiat Fullback. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide