Fii campion în competiția ChampionCHIP!

Autor: ProMotor 16 iul. 2021 Știri auto
Fii campion în competiția ChampionCHIP!

888poker lansează promoția ChampionCHIP: campanie de turnee cu micro mize și macro premii! Califică-te gratuit la un eveniment de jumătate de million de dolari.

Timp de o lună, până pe 15 august, jucătorii 888poker se pot califica gratuit la ziua 1 a turneului principal de 500.000 dolari, participând la mese freeroll sau la sateliți cu mize extrem de accesibile. Începând cu 8 august, acțiunea se încinge: în fiecare seară sunt organizate turnee cu buy-in-uri minime, începând de la 2,2 dolari, și cu premii extrem de generoase, de până la 30.000 de dolari.

 

Iar pe 16 august, petrecerea ChampionCHIP se încheie cu cea de-a doua zi a evenimentului principal, cu un fond de premiere de 500.000 de dolari!

Ca toate promoțiile 888poker, și de data aceasta jucătorii sunt invitați să nu uite că pokerul este și câștig, și adrenalină, și mai ales distracție. De aceea, fiecare turneu poartă denumirea unei activități de vară (surfing, skateboarding etc), iar câștigătorii sunt recompensați nu doar cu premii cash, ci și cu trofee. Trofee oficiale 888poker, pe care le vor primi personal! Sună bine? Hai în ChampionCHIP!

888poker este unul dintre cei mai importanți furnizori de poker online din lume, anul trecut înregistrând o evoluție spectaculoasă a business-ului, de aproape 50%. Relansarea aplicației, considerată acum un etalon în industrie, și promoțiile variate sunt principalele motoare ale acestei creșteri. De altfel, în urmă cu doar o săptămână, relansarea aplicației 888poker sub sloganul ”Made to play” a câștigat trofeul pentru ”Cea mai bună campanie de poker” în cadrul premiilor EGR – cel mai important eveniment dedicat operatorilor din gambling.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide