Filmare cu drona. Cum arată centura oraşului Bacău, care include primii 16 kilometri de autostradă din Moldova – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Asociaţia Pro Infrastructură a publicat prima filmare completă din dronă cu Varianta de Ocolire Bacău între DN2 Sud şi DN2 Nord, secţiune care include primii 16,27 kilometri de autostradă din Moldova (A7).

Constructorul a reuşit să avanseze vizibil la podul de 1,21 km peste Râul Bistriţa, aceasta fiind cea mai mare structură de pe lot.

Sunt lucrări şi în alte puncte: forare piloţi la pasajul peste calea ferată M500 şi la cel pe DJ207F la nord de Săuceşti, iar podul peste Râul Precista şi DJ207F începe să se profileze. 

Contractul a fost semnat pe 22.12.2018 şi are un termen de proiectare şi execuţie de 3 ani pentru toată centura (16,27 km de autostradă plus 14,54 km de drum naţional cu o bandă pe sens).

Segmentul DN2 Sud-DN2 Nord (care conţine A7) ar putea fi gata la finalul anului 2020, asta dacă se rezolvă la timp birocraţia (exproprieri, relocări utilităţi, arheologie), şi dacă antreprenorul va păstra constant ritmul de lucru.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide