Filmare din dronă cu Transluncani, noul concurent pentru Transalpina şi Transfăgărăşan – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Filmare din dronă cu Transluncani, noul concurent pentru Transalpina şi Transfăgărăşan – VIDEO

În comuna Tomeşti a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judeţul Timiş. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfăgărăşanul şi are o lungime de peste cinci kilometri, fiind săpat în munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În comuna Tomeşti, din judeţul Timiş, a fost realizat un drum agricol spectaculos, cu bani europeni, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ un milion de euro.

Şoseaua săpată în munte are o lungime de peste cinci kilometri şi a fost realizată la cea mai mare altitudine din judeţul Timiş, cel mai înalt punct având 700 de metri.

Lucrările s-au desfăşurat pe parcursul a trei ani, în condiţiile în care aproximativ jumătate din suprafaţa drumului agricol a fost construită în rocă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide