Ca în filmele de groază. Un camion cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste o Dacia la Arad

Autor: ProMotor 20 mart. 2020 Știri auto

Au fost scene de groază la Arad. Un camion care transport bitum fierbinte s-a răsturnat pe DN 79A în județul Arad. Un autoturism Dacia, în care se afla doar șoferul, a fost acoperit de o parte din bitum.

GALERIE FOTO

Bărbatul care se afla la volanul Daciei a suferit arsuri, dar a fost conștient și cooperant. Incidentul a avut loc între localitățile Joia Mare și Almaș, scrie Aradon.ro.

“Autocamionul era încărcat cu bitum fierbinte și s-a răsturnat. Bitumul a curs pe șosea, dar a acoperit și un autoturism. S-a acționat în paralele pentru răcire și extragerea bărbatului încarcerat în autoturism”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Șoferul în vârstă de 71 de ani aflat în Dacia a suferit arsuri la picioare, la față și brațe. Acesta a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD. Șoferul autocamionului nu a fost rănit în accident.

Traficul pe DN 79A a afost îngreunat ore bune. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări se pare că Dacia era staționată neregulamentar într-un viraj. Pentru a evita impactul, șoferul autocamionului a fost nevoit să frâneze brusc, camionul său a intrat în balans și s-a răsturnat peste mașina staționată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Aradon.ro



Comentarii
Inchide