Fiscul a scos la vânzare maşina unui infractor. Cât costa şi câţi s-au bătut pentru ea [FOTO]

Autor: Marius Vișan 19 ian. 2017 Știri auto
Fiscul a scos la vânzare maşina unui infractor. Cât costa şi câţi s-au bătut pentru ea [FOTO]

Fiscului ieşean a scos la vânzare autoturismul de lux al unui contrabandist. Unsprezece persoane s-au înscris la licitaţia, şi deşi maşina Mercedes a fost scoasă la vânzare la jumătate de preţ, un ploieştean a ajuns să o cumpere la valoarea de evaluare, scrie Adevărul.ro.

Autoturismul de lux scos la vânzare de Fiscul ieşean luni, 16 ianuarie, pentru a achita o parte din prejudiciul de un milion de euro creat la bugetul de stat de un contrabandist condamant a stârnit interes ridicat după ce preţul a coborât la jumătate: 36.235 lei fără TVA. Însă un ploieştean a fost desemnat adjudecatar după ce a oferit preţul stabilit prin raportul de evaluare, respectiv circa 72.500 lei fără TVA. 

Autoturismul Mercedes Benz 221 a fost fabricat în anul 2006, are o capacitate cilindrică de 2.987 cmc, motorizare diesel, culoarea gri metalizat şi are parcurşi circa 130.000 kilometri. 

Sursă: Adevarul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide