Fisker Ocean este echipat cu modul California. Ce se întâmplă când apeși pe buton?

Autor: Promotor 23 dec. 2019 Știri auto

Fisker Ocean este echipat cu modul California, o funcție promovată intens de compania californiană. SUV-ul electric va fi dezvăluit anul viitor.

Modul California permite deschiderea simultană a nouă geamuri prin atingerea unui singur buton. Astfel, geamurile laterale din față și din spate, acoperișul panoramic și chiar luneta coboară instantaneu, pentru a oferi o experiență în aer liber la bord, chiar dacă ocupanții nu se află la bordul unei mașini decapotabile.

Producătorul anunță că toate versiunile, cu excepția celei entry-level, vor fi dotate standard cu modul California.

Fisker a confirmat că Ocean va fi prezentat în luna ianuarie a anului viitor la Consumer Electronics Show. Mașina cu emisii zero va primi o baterie litiu-ion cu o capacitate de 80 kWh, care îi va asigura o autonomie cuprinsă între 402 și 483 de kilometri. Constructorul American nu a oferit informații referitoare la performanțele modelului.

Dotată cu funcție de fast charging, mașina se va încărca pentru a rula peste 320 de kilometric în aproximativ 30 de minute. Dacă viitorul client bifează și acoperișul panoramic cu panou solar, primește în medie încă 1.610 kilometri autonomie pe an.

Constructorul din Anaheim, California, va oferi mai multe informații despre mașina cu modul California în ianuarie, la CES.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide