Fiul celui mai mare pilot de F1 anunţă surpriza

Fiul celui mai mare pilot de F1 anunţă surpriza

Autor: ProSport acum 3 ani Știri

„Primul meu an în Formula 3 a fost grozav, este atât de mişto să pilotezi aceste maşini”, este mesajul transmis de Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial din Formula 1. La 18 ani, fiul lui „Schumi” nu a impresionat prea mult, pentru că în clasamentul general se află doar pe locul 12, iar în sezon şi-a trecut în palmares un singur podium – treapta a treia, la Monza.

Puştiul blond care i-a adus un emoţionant tribut tatălui său la Spa, în Belgia, pilotând un vechi monopost al lui Schumi chiar pe circuitul favorit al celui supranumit „Baronul Roşu”, încheie postarea de 140 de caractere cu mesajul pentru tatăl său – #keepfighting – ‘continuă să lupţi’.

„Da, obiectivul meu este, în continuare, Formula 1. Sunt concentrat pe ascensiunea proprie, vreau să devin mai bun la toate capitolele, nu mă uit la ceea ce fac alţi piloţi. Fiecare are drumul lui”, a declarat Mick pentru AFP. „Pas cu pas, încerc să merg în direcţia bună în ceea ce priveşte cariera mea. Când mă voi simţi pregătit, voi face pasul respectiv. Dar vreau să demonstrez mai întâi că merit. Sunt foarte mulţumit de felul în care a decurs acest sezon în F3”, a mai spus Mick.

Michael Schumacher rămâne în convalescenţă după accidentul suferit pe o pârtie de schi din Franţa, în decembrie 2013. Condiţia exactă a stărioi de sănătate a germanului rămâne necunoscută, familia fiind rezervată în a furniza informaţii despre acest subiect.

Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 are în palmares 91 de victorii în Marele Circ – prima în Belgia în 1992, iar ultima în China în 2006.

Sursă: ProSportComentarii
Inchide