Fiul lui Sever Mureșan scapă nepedepsit după ce a lovit 12 mașini la Brașov. Proprietarii nu vor fi despăgubiți

Autor: David Andrei 28 mai 2021 Știri auto

Fiul lui Sever Mureșan scapă nepedepsit după ce a distrus 12 mașini într-un cartier din Brașov. Proprietarii autoturismelor grav avariate nu vor fi despăgubiți. Care este, de fapt, motivul?

GALERIE FOTO

Șoferul băut care a distrus 12 mașini în cartierul Noua din Brașov nu va acoperi pagubele produse. Procurorul a luat această decizie în ciuda faptului că bărbatul în vârstă de 31 de ani a condus atunci deși avea permisul suspendat. Acesta a invocat faptul că șoferul ar fi vrut să se sinucidă și nu a lovit intenționat mașinile.

Adrien Stephane Mureșan, fiul lui Sever Mureșan, s-ar fi certat atunci cu iubita și, deși consumase alcool, s-a urcat la volan. După o cursă nebună prin Brașov, s-ar fi oprit în cartierul Noua, în care locuiește fosta sa iubită. Acolo a lovit nu mai puțin de 12 autoturisme parcate. Numărul ar fi fost și mai mare dacă mai mulți bărbați, martori ai incidentului, nu ar fi intervenit să-l imobilizeze până la sosirea poliției.

Fiul lui Sever Mureșan – alcoolemie uriașă și recidivist

Rezultatele toxicologice au arătat că Mureșan junior nu consumase substanțe psiho-active înainte de  a urca la volan. Bănuiala a apărut după ce bărbatul a fost recalcitrant și în salvare. Acesta a rupt gulerul cervial care îi fusese pus de către medici și a încercat să distrugă aparatura din jur. Adrien Stephane Mureșan a fost dus atunci la un spital de psihiatrie pentru o evaluare.

Analizele de sânge au arătat, în schimb, o alcoolemie uriașă: 2,20 grame de alcool per litru în sânge. În ciuda tuturor acestor probe, procurorul a decis că șoferul nu va fi cercetat pentru infracțiunea de distrugerea celor 12 mașini și a clasat dosarul. Șoferii păgubiți vor fi nevoiți să-și plătească reparațiile din buzunar sau, cei care au CASCO, pe propria asigurare.

Stephane Mureșan este cercetat în continuare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere pentru permis. Mureșan junior este recidivist.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide