Flixbus a înregistrat o creştere de 60% a numărului de rezervări pentru călătoriile din perioada Crăciunului şi a Anului Nou

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Compania Flixbus a înregistrat o creştere de 60% a numărului de rezervări pentru călătoriile din perioada Crăciunului şi a Anului Nou faţă de 2017.

Statisticile FlixBus arată că tot mai multe persoane folosesc opţiuni de transport în comun atunci când ies în afară ţării. Tendinţa este aceea de a înlocui autoturismele personale cu mijloace de transport în comun, mai ales în cazul călătoriile pe distanţe lungi.


În România, compania a mărit capacitatea flotelor pe rutele dinspre oraşe precum Viena, Budapesta, Praga, Stuttgart şi Angers pentru a se asigura că pasagerii vor ajunge la destinaţia dorită. Operatorul a suplimentat numărul autocarelor în săptămâna de dinaintea Crăciunului, 17- 23 decembrie, cât şi în perioada 31 decembrie – 6 ianuarie.

Cea mai mare creştere a numărului de pasageri care călătoresc spre România se înregistrează în zilele dinaintea Crăciunului, 22-23 decembrie, iar cele mai solicitate date de călătorie sunt cele cuprinse în intervalul 12 – 23 decembrie. 

Principalele oraşe spre care se îndreaptă românii care se întorc în ţară sunt Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc şi Timişoara.

La nivel global, potrivit numărului de rezervări, cele mai populare destinaţii în perioada sărbătorilor continuă să fie destinaţii renumite din Europa. Pentru Anul Nou, cei mai mulţi pasageri FlixBus vor călători la Berlin, Praga, München, Hamburg şi Amsterdam
 

 Comentarii
Inchide