FlixBus se extinde în România şi lansează noi rute în vestul ţării. Care sunt destinaţiile

Autor: ProMotor 29 mart. 2019 Știri auto
FlixBus se extinde în România şi lansează noi rute în vestul ţării. Care sunt destinaţiile

FlixBus anunţă o nouă etapă de extindere a reţelei verzi din România şi lansează noi curse din zona de vest a ţării spre Praga, Salzburg, Rosenheim şi München.

Noile curse  încep din 11 aprilie, dar pasageri îşi pot planifica deja călătoriile în aceste oraşe, biletele fiind disponibile.

FlixBus lansează o cursă directă spre Praga

Autocarele verzi vor opera noi curse directe spre capitala Cehiei din Timişoara şi Arad. Astfel, pentru Timişoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena şi Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a ţării vor avea la dispoziţie 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

O  nouă cursă de noapte spre München

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare reţea de autocare pe distanţe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad şi Timişoara.

FlixBus operează deja o cursă spre München cu plecare din Bucureşti. Acum, şi mai mulţi pasageri români vor putea călători direct spre Austria şi Germania. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul ţării spre Salzburg, Rosenheim şi München, săptămânal.

Din Arad se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre oraşe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franţa (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) şi Italia (Milano, Veneţia sau Genova).

FlixBus oferă conexiuni directe din Bucureşti spre 15 ţări din Europa. Biletele pentru noile curse se pot achiziţiona de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicaţiei, dar şi de la agenţiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide