Florin Piersic JR și experiența sa cu o Dacia: „M-am oprit la un centimetru de un zid”

Autor: Ionuț Vîlciu 08 apr. 2024 Știri auto
Florin Piersic JR și experiența sa cu o Dacia: „M-am oprit la un centimetru de un zid”

Florin Piersic JR este cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”, o ediție în care ne-a povestit experiențele sale cinematografice, dar și cu lumea auto.

Ne place să avem invitați cât mai diversificați, care să aducă povești diverse, pe care poate că le pot lega și de lumea auto. Invitatul celei mai noi ediții din „Podcast cu Prioritate” este cunoscut în lumea teatrului și a cinematografiei, dar de această dată am vrut să îl punem într-un alt film, unul cu și despre mașini.

Florin Piersic JR a vorbit în cadrul noului episod despre lumea auto, mobilitate, noutățile industriei, dar și despre experiențele sale cu diverse mașini și ce a avut ocazia să conducă de-a lungul anilor.

Florin Piersic JR și Dacia condusă pentru filmări

Printre mașinile conduse de Florin se numără și o Dacia clasică, un exemplar din anii ’80, cu care a avut o experiență cel puțin interesantă.

„Am condus și Dacie, nu în viața reală, într-un film Tovarășul milițian. Era vorba de o epocă, de 1980 și aduseseră Dacii din ’80, asta încă mergea și trebuia să o conduc pentru o distanță nu foarte mare, dar trebuia să ajung la vreun 40, 50 la oră. Pe mașină, montată, era o cameră și m-am trezit în situația în care frâna nu mai răspundea. Și mi-am dat seama, deci am călcat frâna până când s-a învinețit genunchiul și m-am oprit la un centimetru de un zid”, a povestit Florin Piersic JR.

Pentru a viziona sau asculta întregul podcast, ne puteți găsi pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide