Florin Piersic Jr. testează Microlino: „Aș face turul ghidat al Teatrului Național pentru un singur spectator”

Autor: Ionuț Vîlciu 08 apr. 2024 Știri auto
Florin Piersic Jr. testează Microlino: „Aș face turul ghidat al Teatrului Național pentru un singur spectator”

Florin Piersic JR este invitatul ediției 39 din „Podcast cu Prioritate”. I-am pregătit actorului o experiență pe care nu o va uita curând, una care implică una dintre cele mai interesante mașini de pe piață.

Cu ocazia noii ediții din „Podcast cu Prioritate” am avut un altfel de invitat, care nu este din sfera industriei auto, așa cum v-am obișnuit. Noul episod al podcastului îl are ca invitat pe actorul Florin Piersic JR. El este cunoscut pentru cariera sa în teatru și cinematografie, dar am gazda emisiunii, Luci Popa, a găsit destule subiecte despre mașini pe care să le discute cu Florin. Totul a culminat cu o plimbare la bordul uneia dintre cele mai interesante mașini pe care le poți cumpăra în acest moment.

Despre această mașină Florin Piersic Jr. a spus: „Aș face turul ghidat al Teatrului Național pentru un singur spectator”. Întreaga discuție se poate vedea mai jos.

VIDEO

Florin Piersic JR s-a plimbat cu micul Microlino

N-am vrut să-l lăsăm pe Florin să plece așa de ușor și am vrut să îi facem o surpriză memorabilă, să își aducă aminte de fiecare dată de vizita pe care a făcut-o la ProMotor. Astfel, Florin a dat o tură cu Microlino, o mică mașină electrică cu un design inspirat de BMW Isetta.

Micro este o companie elvețiană, iar modelul Microlină este produs în Italia, având un design inspirat de celebrul BMW Isetta. Microlino are o lungime de 2.435 milimetri, iar interiorul poate găzdui două persoane. Portbagajul are o capacitate de 230 de litri.

Micul model electric este disponibil în 3 versiuni de baterie: 6, 10,5 și 14 kWh. Autonomia va varia între 91 și 230 de kilometri, în funcție de acumulatorul ales. Microlino va putea fi reîncărcat complet la o priză casnică de 230 V în aproximativ 3-4 ore. Mașina cântărește circa 500 kg și folosește un motor electric de 17 CP, viteza maximă fiind de 90 km/h.

Cu toate că este o mașină foarte mică, până și un om înalt, asemenea lui Florin Piersic JR, a avut loc la bordul său. Producătorul declară că la bordul lui Microlino este loc pentru „două persoane și trei lăzi de bere”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide