Florin Ristei și dragostea pentru BMW. Cum a ajuns să îndrăgească acest brand?

Autor: Ionuț Vîlciu 25 mart. 2024 Știri auto
Florin Ristei și dragostea pentru BMW. Cum a ajuns să îndrăgească acest brand?

BMW este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea auto, astfel că marca germană se bucură de fani pretutindeni. Cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate” se numără printre ei.

Florin Ristei este muzician și om de televiziune. Gălățeanul a devenit faimos după ce a câștigat X Factor, în 2013, iar în prezent găzduiește cunoscuta emisiune „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ediția cu numărul 38 a „Podcast cu Prioritate” l-a avut ca invitat pe Florin Ristei și am avut ocazia să auzit tot felul de povești interesante de la el, inclusiv cum a ajuns să se îndrăgostească de marca bavareză.

De ce s-a îndrăgostit Florin Ristei de BMW?

Florin Ristei a dezvăluit în cadrul emisiunii că este mare fan BMW și ne-a spus și cum a ajuns să fie pasionat de acest brand. „Un prieten de-ai mei, fan BMW, avea un 650i pe vremea aia, dar încă nu mă convinsese, nu o condusesem eu, stăteam în dreapta. Îmi zice el: uite că am găsit una la vânzare, un 330xd, avea doi ani mașina. S-a urcat el la volan, a condus-o că știa cum ar trebui să meargă mașina și îmi spune: Urcă-te la volan! M-am urcat la volan și de atunci nu am mai putut să schimb poziția aia de condus cu nicio altă mașină”, a spus Florin Ristei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide