Flota shuttle a summit-ului G7 a inclus și 3 exemplare ale noului BMW i7 xDrive60

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2022 Știri auto

Şefii de stat şi de guvern din cele mai importante ţări industrializate ale lumii s-au reunit la Schloss Elmau, în Bavaria Superioară, în perioada 26-28 iunie 2022, pentru cel mai recent summit G7.

BMW Group a oferit un serviciu shuttle pentru eveniment, care a fost iniţiat de guvernul german. Pe lângă cele mai recente modele de serie, flota shuttle a prezentat şi trei exemplare ale noului BMW i7 xDrive60, care a fost dezvăluit cu doar câteva săptămâni în urmă. Prezenţa BMW i7 în flotă le-a oferit demnitarilor prezenţi oportunitatea de a experimenta confortul imens de condus şi atmosfera futuristă a sedanului electric cu cinci luni înainte de lansarea sa globală.

Un automobil high-security bazat pe noul BMW Seria 7 va fi adăugat în portofoliu pe parcursul anului 2023

Automobilele de protecţie ale BMW Group sunt adaptate persoanelor care necesită protecţie specială, iar exemplarele cu un sistem de propulsie electric vor fi disponibile acum pentru prima dată.

Arhitectura de automobil a noii game Seria 7 a fost concepută încă de la început atât pentru motoarele termice, cât şi pentru sistemele de propulsie electrificate. Procesul de dezvoltare a producţiei pentru sedanul de lux a luat deja în considerare conceptul nou şi inovator de protecţie al automobilului high-security de generaţie următoare.

Acest concept de securitate integrat, împreună cu procesul de „producţie artizanală” de la uzina BMW Group din Dingolfing, asigură că varianta electrică a noului automobil high-security se laudă şi cu o combinaţie de neegalat de protecţie, echilibru şi siguranţă, spaţiu şi dezvoltare durabilă.

„Noul BMW i7 reuneşte o experienţă unică de condus electric, cu cel mai avansat pachet de tehnologii de oriunde în industrie”, spune Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare. „Aşadar, utilizarea acestui produs high-tech ca platformă pentru un automobil high-security de înaltă clasă ni s-a părut lucrul evident de făcut.”

Sursă: BMW

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide