Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max

Autor: Marius Vișan 01 apr. 2019 Știri auto
Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max

Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max la uzina Saarlouis din Germania, la sfârşitul lunii iunie. Aceasta va coincide cu sfârşitul ciclului normal de viaţă al vehiculului. 

Pe măsură ce producţia celor două modele compacte va înceta la sfârşitul lunii iunie, Ford Europa va renunţa la turele de noapte şi va trece la un model de operare în două ture pentru a „reduce costurile şi pentru a spori eficienţa”. Mutarea face parte din planul de restructurare al Ford Europa publicat în luna ianuarie a acestui an, care urmăreşte consolidarea brandului şi crearea unei „afaceri profitabile în mod durabil în Europa”.

Ford spune că această decizie a fost luată ca urmare a scăderii drastice a cererii clienţilor pentru vehiculele din acest segment.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide