Ford anunță noua tehnologie FORDLiive – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 mart. 2021 Știri auto

Ford anunță noua tehnologie FORDLiive. Acesta este un nou sistem de conectare, conceput pentru a ajuta operatorii de vehicule comerciale Ford să crească productivitatea, maximizând durata de funcționare a vehiculului.

Sistemul promite să transforme modul în care clienții întrețin și rulează vehiculele. Acesta reduce numărul de avarii, timpii morți pierduți la revizie, oferind service rapid.

Conectând clienții vehiculelor comerciale Ford, rețeaua de dealeri autorizați Transit Center și producătorul auto, sistemul folosește procesare de date în timp real pentru a optimiza individual productivitatea fiecărui vehicul din flota clienților.

FORDLiive va fi lansat treptat pe piețele europene în 2021

80% dintre clienți vor avea acces la centrele dedicate înainte de sfârșitul anului. Analizând datele despre vehicul în timp real, sistemul oferă clienților informații specifice despre întreținerea acestuia. Business-urile mici, cu până la 5 vehicule, primesc notificări prin intermediul aplicației FordPass Pro, în timp ce managerii de flote mai mari sunt informați prin intermediul Ford Telematics.

Datele despre starea vehiculului sunt trimise automat de modemul FordPass Connect montat pe vehicul  ca standard. Este valabil pentru modelele Transit, Transit Custom, Transit Connect și Ranger începând cu jumătatea anului 2019.

Pe lângă ajutorul oferit în planificarea și programarea la service, notificările îi ajută pe clienți să monitorizeze și să gestioneze durata de viață a uleiului. Sunt oferite notificări în privința nivelului de AdBlue și presiunea anveloperlor pentru a reduce riscurile unei avarii neprevăzute.

Mentenanța Inteligentă le oferă operatorilor o explicație în limbaj simplu. Oricare indicator luminos sau mesaje de eroare apărute, precum și potențialul impact al acestora asupra funcționării vehiculului este ușor de identificat. Operatorii de flote vor fi, de asemenea, informați dacă vehiculul lor este subiectul unei rechemări în service.

Pentru a optimiza experiența clientului la dealer, noul Ford Service Pro oferă servicii de specialitate construite în jurul nevoilor de service ale operatorilor comerciali, utilizând noi funcții de conectare a datelor pentru a simplifica și optimiza experiența clienților.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide