Ford Fiesta deghizat în Mercedes-Benz, de vânzare pe un site de vânzări auto

Autor: ProMotor 26 mart. 2020 Știri auto

Un posesor de Ford Fiesta redefinește marketing-ul. Își vinde mașina deghizată în Mercedes-Benz pe un site de anunțuri auto din Republica Moldova.

GALERIE FOTO

Din spate, pare Ford Fiesta. Din profil, pare o… struțo-cămilă. Din față, poți să juri că e Mercedes. Totuși cum a ajuns așa? Pe cel mai popular portal de anunțuri online din Republica Moldova, a apărut un anunț bizar, remarcat de autoblog.md.

Partea din spate a mașinii arată ca și cum am avea de-a face cu un Ford Fiesta. Sub lunetă, mașina pare să aibă un eleron improvizat. Dar privit din față, modelul pare Mercedes, pentru că are grila radiatorului și farurile preluate de la un Clasa E facelift W 210. Capota și aripile nu par nici ele să fie originale.

În realitate, această struțo-cămilă Fordo-Mercedes este un Fiesta produs în 1989. Vânzătorul susține că mașina “necesită reparații”, iar motorul “troiește și cutia de viteză e defectă, dar pornește”. Nimic neobișnuit, am zice, pentru că mașina a parcurs, până acum o distanță de 999.999 de kilometri. Îi revine viitorului proprietar onoarea de a trece de un milion de kilometri.

„Negru” scrie în dreptul caracteristicii “Culoare”, deși mașina pare că nu mai e de multă vreme neagră.

Prețul cerut de vânzător pentru bizarul automobil este de 500 de euro. Bănuiala noastră este că dă această sumă ca să scape de mașină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide