Ford Fiesta şi Focus vor primi anul viitor tehnologie mild hybrid

Autor: Marius Vișan 26 mart. 2019 Știri auto
Ford Fiesta şi Focus vor primi anul viitor tehnologie mild hybrid

Noua gamă Ford vine cu tehnologie mild hibrid de 48 de volţi pentru modelele Fiesta şi Focus, precum şi o versiune electrificată pentru modelele Tourneo şi Transit.

Ford a anunţat că va introduce un sistem mild hibrid de 48 de volţi pentru hatchback-urile Fiesta şi Focus anul viitor. Sistemul este alcătuit dintr-un motor EcoBoost cu trei cilindri de 1,0 litri, un starter / generator cu curea şi un pachet de baterii litiu-ion de 48 de volţi.

Preşedintele Ford al diviziei europene, Steven Armstrong, a comentat: „Am făcut efort pentru a dezvolta motoare hibride uşoare pentru două dintre cele mai populare maşini ale noastre în ideea de a-i ajuta pe clienţi să nu plătească în plus, respectând în acelaşi timp cerinţele de fiabilitate precum şi filosofia Ford >”.

Transit şi Tourneo vor fi supuse, de asemenea, obiectivului de electrificare, primind un nou motor de diesel mild hibrid. Specificatiile complete vor fi anunţate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide