Ford Mustang îşi urează „La mulţi ani!” cu o ediţie limitată

Autor: Adrian Mihălţianu acum 8 ani Știri

Cum se sărbătoreşte o aniversare de model legendar în lumea auto? Simplu, cu o ediţie specială. Ford Mustang împlineşte 50 de ani de la debutul oficial pe scena internaţională, iar pentru asta Ford s-a conformat şi va prezenta la Salonul Auto de la New York o ediţie aniversară a îndrăgitului pony-car.

„Când proiectul de dezvoltare al Mustang-ului a fost aprobat acum 50 de ani, nimeni nu şi-ar fi imaginat că maşina se va bucura de atât de mulţi fani pe glob sau că va fi încă în producţie astăzi. Suntem încântaţi că ne aici în New York, unde Ford Mustang a fost prezentat publicului pentru prima dată, la World’s Fair ediţia 1964”, a declarat Bill Ford, Director Executiv al Ford Motor Company.

Bazat pe noul Ford Mustang GT cu echipare Performance Pack, modelul aniversar este oferit în doar două culori – Kona Blue şi Wimbledon White. Vor fi produse doar 1.964 de exemplare, iar clienţii vor putea opta pentru transmisia automată cu şase trepte sau pentru cea manuală, tot cu şase rapoarte.

Puterea vine de la V8-ul de 5 l dezvoltat de Ford şi se situează undeva la peste 420 CP, în vreme ce interiorul primeşte un volan învelit în piele şi o serie de inserţii menite să continue atmosfera de sărbătoare şi în habitaclu. 
Comentarii
Inchide