Și-a luat un Ford Mustang și a vrut să arate ce șofer bun este. Dar a demonstrat contrariul!

Autor: David Andrei acum 1 an Știri

Și-a luat un Ford Mustang și a vrut să arate ce șofer bun este. A încercat o demonstrație de îndemânare într-o parcare pustie. Dar a demonstrat contrariul.

GALERIE FOTO

Avea foarte mult spațiu la dispoziție, așa că a vrut să arate cât este de distractivă mașina lui și cât de bine o poate controla. În imagini apare un Ford Mustang în versiune GT, cu motor V8. GT-ul de culoare roșie dansează pe asfaltul din parcarea aflată pe terasa unei clădiri din Houston, Texas. Pe filmarea realizată de Brandon Calderon și de iubita lui, aflați și ei la bordul uni Mustang GT, se aud anvelopele scârțâind și motorul de 5.0 litri turat la maximum. Parcarea se transformă atfel în propriul lui teren de joacă.

Distracția șoferului de Ford Mustang GT n-a durat prea mult. Acesta a pierdut controlul mașinii și a lovit violent un stâlp de electricitate din parcarea goală. Incidentul a fost filmat în totalitate. Cele două persoane aflate în mașină nu au fost rănite, ci doar un pic șocate de impact. Nu putem spune însă, același lucru despre mașină. Mustang-ul are nevoie de reparații majore. Partea frontală a fost grav avariată.

“Iată de ce Mustang-urile au o reputație proastă […] Aveți un pic de respect pentru cei din jur!”, le cere Brandon, cel care a surprins accidentul, șoferilor teribiliști.

VIDEO:

This is why mustangs get a bad rep… 🤦🏽‍♂️ i went out to one of my fav parking garages for rollers & pictures last night w/ my girl when all of the sudden a dude with a 5.0 shows up & starts doing donuts 😐 i kept the camera going & then this happened… Please have some respect for our surroundings.

Publicată de Brandon Calderon pe Luni, 14 septembrie 2020

 

Ford Mustang, victimă a șoferilor teribiliști

Ford Mustang este mașina la care visează șoferi de toate vârstele și puști care sunt încă departe de vârsta la care își pot lua permisul.

Cu design agresiv și, în versiune de top, cu motor V8 de 5.0 litri, Mustang-ul îi face să creadă pe mulți șoferi că sunt invincibili. Nu puțin însă, ajung victime ale propriului teribilism.

În urmă cu patru luni, un Ford Mustang a ajuns, din neglijența șoferului, în apele unui râu din Cranbook, Canada, la doar câteva zile după ce mașina îi fusese livrată.

În luna aprilie, un șofer de Ford Mustang a încurcat pedalele și a lovit un Rolls-Royce Dawn chiar în curtea unui dealer specializat în vânzarea mașinilor de lux.Comentarii
Inchide