Ford opreşte producţia unui model care se producea la Craiova

Autor: Marius Vișan 24 iul. 2017 Știri auto

Fabrica Ford din Craiova îşi va opri producţia modelului B-MAX în prima parte a lunii septembrie, şi va demara producţia noului SUV de clasă mică EcoSport. Motivul declarat de oficiali ar fi „modificarea de dinamică din segmentul B”, însă un alt motiv ar fi vânzările tot mai slabe de pe pieţele globale.  

„Aş vrea să-i mulţumesc fiecărui angajat al uzinei Ford Craiova care a contribuit la producţia celui mai inovator Multi Activity Vehicle (MAV) construit vreodată: Ford B-MAX. Craiova este o parte solidă a viitorului producţiei globale Ford, astfel că sunt foarte fericit să anunţ astăzi că echipa noastră de Resurse Umane analizează posturile pe care le vor acoperi cei peste 500 de angajaţi care vor fi recrutaţi la Craiova până la finalul acestui an”, a declarat John Oldham, Preşedinte Ford România.

EcoSport va fi construit începând cu toamna acestui an. Investiţia pentru productia noului EcoSport se ridică la aproape 200 milioane de euro.  

Noile modificari vor creşte numărul de angajaţi de la Uzina din Craiova cu aproape 1.700 de persoane în acest an, cu aproximativ 700 mai multe decât se anunţase iniţial, în primăvara acesui an. 

Sursă: Adevărul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide