Ford Puma are un preț de pornire de 16.500 de euro – Galerie FOTO

Autor: ProMotor 12 nov. 2019 Știri auto

Ford Puma, cel mai tehnologizat model auto fabricat în România, va avea un preț special de lansare în România de 16.500 de euro. Acesta este valabil pentru echiparea Titanium cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală.

Echiparea este foarte generoasă pentru acest preț, incluzând, printre altele, scaune ergonomice, sistem de navigație, încărcare wireless pentru telefon, senzori de parcare în spate, jante de 17 inchi din aliaj , faruri LED și numeroase sisteme avansate de asistare a conducerii.

Prețul special de lansare va fi disponibil pentru o perioadă limitată, sugerează reprezentanții Ford. Potrivit prețurilor de listă comunicate de Ford România, cel mai ieftin Ford Puma ar costa oficial de la 20.250 de euro cu TVA. Diferența este acoperită de producător, dar și de dealerii Ford care comercializează mașinile.

ford puma

Ford Puma este disponibil pentru comandă în trei variante de echipare – Titanium, Titanium X și ST-Line X. Ulterior, din luna februarie a anului viitor, va exista și o echiparea ST-Line. De asemenea, o cutie de viteze automată cu șapte rapoarte ar urma să poată fi configurată începând din mai 2020. Tot de atunci va fi disponibilă și motorizarea diesel 1.5 EcoBlue de 120 CP.

Oferta specială de lansare ar urma să fie disponibilă până la finalul anului, dar este foarte probabil că va fi prelungită și în cursul anului 2020. Strategia a mai fost folosită în trecut de Ford pentru alte modele, printre care și EcoSport. Ulterior, o eventuală relansare a programului Rabla în 2020 ar trebui să ușureze povara dealerilor, astfel că oferta s-ar putea schimba semnificativ.

Ford Puma este primul model electrificat produs în România, fiind unul dintre cele 17 modele de acest tip pe care Ford le va lansa în Europa până în 2024. Sistemul de propulsie mild hybrid cu sistem de alimentare la 48 de volți va fi disponibil atât într-o versiune de 125 CP, cât și cu un nivel de putere superior, de 155 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide