Ford recheamă în service 322.000 de maşini în Europa. Există risc de incediu

Autor: Marius Vișan 24 sept. 2019 Știri auto

Ford recheamă în service aproximativ 322.000 de maşini din Europa deoarece există risc de incendiu din cauza scurgerilor de acid din baterie. Rechemarea afectează modelele Mondeo, S-Max şi Galaxy construite între februarie 2014 şi februarie 2019.

Ford a spus că scurgerea de acid de la baterie ar putea provoca defectarea senzorului sistemului de monitorizare al nivelului de energie. Ca urmare, bateria s-ar putea supraîncălzi, prezentând un risc potenţial de incendiu.

În Germania, compania va rechema 101.000 de vehicule, iar în Marea Britanie, 56.000, cu restul distribuit pe principalele pieţe europene ale Ford, a spus purtătorul de cuvânt.

Ford construieşte modelele Mondeo, S-Max şi Galaxy la fabricile din Valencia, Spania.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide