Ford Taurus: debut la Shanghai 2015

Autor: Andrei Ştirbu acum 6 ani Știri

În timp ce în Europa singurele Taurus pe care le-ai văzut au fost, probabil, unele de generaţie a treia, în SUA numele are deja câţiva zeci de ani de prezenţă. Iar acum tocmai a debutat în China, la Salonul Auto de la Shanghai, unde s-a recomandat ca „noua limuzină premium pentru businessmani chinezi cu gusturi rafinate”. 

Cu inconfundabilele linii actuale de design marca Ford, noul Taurus „a fost creat pentru a satisface nevoile” (şi) ale pieţei chineze. Ford a investit nu mai puţin de 760 de milioane de dolari americani în fabrica Changan Ford Hangzhou, locul unde se va fabrica noul Taurus. 

Deocamdată ştim că, pe lângă blocurile optice LED şi jantele de 19 inci, Taurus dispune de un interior cu „design smart”, de plafon panoramic şi de nu mai puţin de 25 de spaţii de stocare „inteligente”. Vorbim de o limuzină, aşa că spaţiul interior se numără printre beneficiile demne de menţionat. 

Sub capota lui Taurus se găseşte un V6 EcoBoost de 2,7 litri, despre care nu se cunosc încă cifre caracteristice. Comentarii
Inchide