Fostul şef al echipei de Formula 1 Ferrari spune că Michael Schumacher face progrese şi urmăreşte curse F1

Autor: ProMotor 31 iul. 2019 Știri auto
Fostul şef al echipei de Formula 1 Ferrari spune că Michael Schumacher face progrese şi urmăreşte curse F1

Fostul şef al echipei de Formula 1 Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că Michael Schumacher continuă să facă progrese în procesul său lung de recuperare, după accidentul suferit la ski în 2013 în urmă căruia era să-şi piardă viaţa, informează CarScoops.

Informaţii despre starea de sănătate a lui Schumacher au fost puţine în anii de după accident, familia sa preferând să păstreze situaţia privată. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu recent cu Radio Monte-Carlo, Todt a dezvăluit că îl vizitează des pe Schumacher şi că au urmărit împreună Marele premiu de Formula 1 al Germania, desfăşurat recent.

„Sunt mereu atent cu asemenea declaraţii, dar este adevărat. Am văzut împreună cursa cu Michael Schumacher la casa sa din Elveţia”, a spus Todt. „Michael este pe mâini bune şi este bine îngrijit. Nu se dă bătut şi continuă să lupte”, adaugă Jean Todt.

Fostul oficial Formula 1 Ross Brown are de aseamnea o relaţie apropiată cu septuplul campion mondial, iar la începutul anului a spus că păstrează legătura cu soţia lui Michael Schumacher şi îi susţine în decizia lor de a păstra discreţia. „Michael a fost mereu o persoană retrasă”.

Un documentar despre Michael Schumacher va fi lansat la finalul acestui an şi se zvoneşte că ar putea include primul material video filmat cu Schumacher în casa sa, după accidentul din 2013.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide