Fotbal România-Suedia: Trafic restricționat în zona stadionului Național

Autor: ProMotor 15 nov. 2019 Știri auto
Fotbal România-Suedia: Trafic restricționat în zona stadionului Național

Traficul rutier va fi restricţionat vineri, pe străzile din jurul Arenei Naţionale, din cauza meciului de fotbal România-Suedia din cadrul preliminariilor Euro 2020.

Vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Naţional Arena”, va avea loc meciul de fotbal între echipele reprezentative ale României şi Suediei, din cadrul preliminariilor de calificare ale EURO 2020.

Poliţiştii anunţă că va fi restricţionat traficul rutier, începând cu ora 17.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, astfel:

– pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
– pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena sau între Şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
– banda I de circulaţie de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin;
– pe Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C);
– pe Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;
– pe Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, pentru afluirea/ defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune.

La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex a prelungit programul de circulaţie a trenurilor de metrou în seara meciului cu Suedia, vineri spre sâmbătă, până la ora 00:30.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide