FOTO. Accident grav pe A1 Sebeș – Sibiu. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat

Autor: Daniel Samoilă 16 ian. 2022 Știri auto

Un accident grav s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 14 ianuarie. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu.

Incidentul s-a petrecut în zona Miercurea Sibiului. Camionul s-a răsturnat pe șosea după ce a lovit parapetele.

Șoferul circula pe pe direcția Sibiu – Sebeș, iar accidentul a avut loc la km. 288. La un moment dat, acesta a pierdut controlul camionului și s-a răsturnat în zona mediană a autostrăzii. Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident grav pe Autostrada A1, în zona Sibiului

Potrivit alba24.ro, se pare că șoferul în vârstă de 47 de ani este din Ocna Sibiului. Traficul rutier a fost restricționat toată ziua de joi.

Șoferii au putut circula în acea zonă doar pe banda 1 și pe banda de urgențe.

Conducătorul auto a fost încarcerat, dar autoritățile au reușit să-l scoată din camion. El a fost transportat la spital și a primit îngrijiri medicale.

„Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe A1 Sibiu – Deva, la km 288, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe suprafața de rulare și a rupt parapeții din partea mediană. Conducătorul auto este încarcerat.

Sunt blocate B1 și B2 , pe sensul către Deva, se circulă pe B. U. Traficul pe sensul spre Sibiu este blocat total. Traficul rutier a fost deviat prin parcarea existentă în zona producerii accidentului”, anunța Centrul Infotrafic la vremea respectivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide