FOTO. Accident violent între o dubă și un autobuz. Un șofer și-a pierdut viața

Autor: Daniel Samoilă 29 nov. 2021 Știri auto

Accident violent între o dubă și un autobuz OTL, pe o stradă din Oradea. În urma impactului un șofer și-a pierdut viața.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 29 noiembrie, la ora 05:40, pe strada Clujului, în zona complexului Romeur. În accident au fost implicate un autobuz și o autoutilitară, ambele marca Mercedes.

Intră în Galeria FOTO

De vină pentru acest accident a fost șoferul dubiței, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în autobuz.

Un șofer din București și-a pierdut viața în urma unui accident

Conform bihon.ro, șoferul dubiței a suferit mai multe răni care i-au provocat decesul. Bărbatul avea 40 de ani și era din București, conform presei locale.

În schimb, șoferul autobuzului în vârstă de 66 de ani din comuna Biharia a supraviețuit și a fost transportat la spital. Acesta a suferit răni ușoare.

„În această dimineață, în jurul orei 05:40, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Calea Clujului din Oradea, eveniment în care au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară și un autobuz fără pasageri.

La fața locului au fost mobilizați de urgență pompierii Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de tip B2, precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. Echipajul de descarcerare a evacuat șoferul autoutilitarei, însă din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia.

Șoferul autobuzului, care a suferit răni ușoare a fost asistat medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a declarat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Infotrafic Bihor & Oradea



Comentarii
Inchide