FOTO – Cât costă noul Porsche Panamera Platinum Edition

Autor: Daniel Samoilă 14 nov. 2021 Știri auto

Constructorul Porsche a lansat noul model Panamera Platinum Edition. Acest nou model Porsche este, de fapt, o ediție specială a Porsche Panamera, Ediția Platinum.

Prețul celui mai ieftin model V6 începe de la 83.510 de lire sterline (echivalentul a 97.480 de euro). De menționat că prețurile sunt pentru Marea Britanie, iar noul Panamera Ediție Platinum vine și cu sistemele de propulsie oferite este configurația E-Hybrid PHEV.

Mașina în ediție limitată vine cu actualizări față de modelul clasic al Panamera. Printre noutăți se numără noi jante din aliaj de 21 de inci, faruri Matrix LED, o trapă panoramică, dar și ornamente de platină pentru barele de protecție și insigne.

Noul Porsche Panamera Platinum Edition, lansat în Marea Britanie

Ce alte caracteristici mai are Porsche Panamera Platinum Edition: suspensie pneumatică adaptivă, oglinzi exterioare care reduc contactul cu razele soarelui, asistență la parcare cu o cameră de marșarier și un sistem de sunet surround Bose, potrivit autocar.co.uk. Totodată, modelele hibride primesc și un încărcător la bord de 7,2 kW.

La interior găsim un volan sport, cu scaunele spate încălzite și cele din față reglabile electric cu funcție de memorie.

Cel mai ieftin Panamera 4 Platinum Edition dispune de un motor V6 pe benzină de 2,9 litri, care dezvoltă 329 CP. Porsche poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5,3 secunde.

Modelul E-Hybrid dispune de același V6 de 2,9 litri, deși este susținut de un motor electric și de un acumulator de 17,9 kWh, care mărește puterea mașinii la 462 CP. Această mașină ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autocar.co.uk



Comentarii
Inchide