FOTO. Ce super model BMW va intra în flota poliției din Australia

Autor: Daniel Samoilă 19 dec. 2021 Știri auto

Poliția din Australia își mărește flota cu noul model BMW M3. Vehiculul constructorului bavarez îi va ajuta pe oamenii legii de la Antipozi să prindă hoții mai ușor în misiuni.

Sedanul de tip sport va intra în flota poliției din statul Victoria, din Australia. BMW M3 a fost vopsit în alb, albastru și galben, culorile poliției de la Antipozi. Urmează câteva săptămâni de teste pentru a evalua cât de eficientă este mașina în misiuni.

Oamenii legii au optat pentru BMW M3 cu tracțiune pe spate în varianta „Competition”. Asta înseamnă că mașina dispune de un motor dublu turbo de 3,0 litri cu șase cilindri în linie și poate dezvolta până la 503 cai putere.

Noul BMW M3, în dotarea poliției din Australia

Potrivit autoevolution.com, M3 Competition are nevoie de doar 3,9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h. În misiunile care vor avea loc pe autostrăzile din țară, polițiștii pot rula și cu 250 de km/h.

BMW M3 Competition vine în două versiuni: una cu cutie automată cu opt trepte, iar alta cu transmisie manuală cu șase trepte. Vehiculul cu transmisie manuală poate dezvolta până la 473 de cai putere și este cu două zecimi mai lent decât celălalt model (ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde).

Toate versiunile noii generații BMW M3 sunt echipate cu sisteme de avertizare în caz de coliziune frontală, cu sistem de avertizare în cazul părăsirii benzii de rulare, sistem pentru limita de viteză.

BMW M3 Competition Sedan din 2022 cu transmisie automată poate fi comandat în SUA la prețul de 178.687 de dolari (echivalentul a 157.000 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autoevolution.com



Comentarii
Inchide