FOTO. Cum arată pickup-ul modificat Mercedes Benz X-Class, așa numitul „Distrugător Negru”

Autor: Daniel Samoilă 24 nov. 2021 Știri auto

Chiar dacă Mercedes-Benz X-Class nu se mai produce, exista totuși companii care nu au renunțat cu totul la acest model. Chelsea Truck Company, de exemplu, a lansat o versiune modificată a pick-up-ului X-Class denumită „Dark Destroyer” (Distrgătorul Negru).

Mașina poate fi cumpărată la un preț de 49.999 de lire sterline (echivalentul a 59.560 de euro). Acest pickup Mercedes-Benz Clasa X beneficiază de un stil aparte, fiind vopsit în totalitate în negru, dându-i un aspect foarte amenințător.

Intră în Galeria FOTO

Modelul X-Class este echipat cu roți RS-XF d 22 de inchi, care sunt, de asemenea, vopsite în negru. Interiorul arată spectaculos. Tapițeria este din piele moale matlasată, cu accente roșii și cusături roșii contrastante pentru fiecare scaun, plus ornamente noi pentru cotiera centrală, cotierele ușilor și bordul mașinii.

Chelsea Truck Company a lansat un pickup modificat Mercedes Benz X-Class

Mașina mai este echipată cu: navigație, Bluetooth, sistem audio cu opt difuzare și lumini/ștergătoare automate.

Potrivir carscoop.com, noul pickup al Mercedes are un motor turbo-diesel de 2,3 litri care produce 190 de cai putere. Mașina dispune de o cutie de viteze automată cu nouă trepte.

Acel model special a fost produs în 2019 și are un rulaj de 21.726 de kilometri. El este disponibil pentru vânzare pe site-ul oficial al Chelsea Truck Company.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoop.com



Comentarii
Inchide