FOTO. Kimi Raikkonen, fotografiat în timp ce schimbă anvelopele unui Lamborghini Urus

Autor: Daniel Samoilă acum 2 ani Știri auto

Un clip cu Kimi Raikkonen, pilot în Formula 1, a devenit viral pe internet. Pilotul finlandez a făcut un gest frumos pentru soția sa.

Raikkonen a fost filmat de soție în timp ce schimba anvelopele unui Lamborghini Urus, mașină condusă de doamna Raikkonen. Acestea a postat mai multe story-uri pe Instagram în timp ce instala anvelopele de iarnă, fiindcă sezonul rece deja a venit în Europa.

„Facem schimbări pentru anvelopele de iarnă pe mașina soției”, a scris Raikkonen. Soția sa, Minttu Raikkonen, a redistribuit videoclipul și a scris: „Grazie Mile” („Mulțumesc foarte mult”).

Raikkonen a putut fi văzut în garajul său în timp ce muncea la mașina soției. El stătea pe podeaua garajului și schimba anvelopele.

Raikkonen a schimbat anvelopele unui Lamborghini Urus

Conform autoevolution.com, Lamborghini Urus este unul dintre cele mai rapide SUV-uri ale producătorului auto. Urus are un motor turbo dublu de 4,0 litri, fiind cuplat la o transmisie automată cu opt trepte.

Lamborghini Urus poate dezvolta 641 de cai putere. Această mașină poate ajunge de la 0 la 100 de km/h în doar 3,6 kilometri.

Minttu Raikkonen mai deține și un Mini Cooper SE electric decapotabil.

Kimi Raikkonen rulează în prezent pentru Alfa Romeo în Formula 1. Va fi ultimul sezonul din carieră pentru pilotul finlandez, care a reușit să câștige titlul mondial în 2007 alături de constructorul Ferrari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShowComentarii
Inchide