FOTO – O companie de tehnologie a lansat un concept de vehicul electric pentru livrări

Autor: Daniel Samoilă 20 nov. 2021 Știri auto

O compania de tehnologie din Israel a dezvoltat un concept de vehicul electric pentru livrări. Vehiculul are o formă pătrățoasă, și este bazat pe o arhitectură modulară REEboard EV. Acesta va ajuta clienții companiei să construiască flote de vehicule electrice.

Noul model electric se numește „REE Leopard” și arată ca un autobuz minuscul, în formă de cutie și are o grafică futuristă. Această mașinuță are o lungime de 3,4 metri și o lățime de 1,4 metri. Lățimea este mică pentru o mai bună manevrabilitate pe drumurile orașelor.

Bateria este montată pe podea și are o capacitate de 50 kWH, iar acest vehicul poate rula cu o viteză maximă de 97 km/h, anunță reprezentanții companiei Leopard.

Mașinuța electrică care transportă marfă, prezentată în 2022

Potrivit carscoop.com, cel mai important rol al vehiculului este că poate transporta până la 5.097 lt (litri) de marfă datorită podelei joase pe care o are, dar și a formei de cutie.

Conceptul REE Leopard ar urma să fie prezentat la începutul anului 2022.

Această mașinuță dispune și de de tehnologia X-by-wire REEcorner pentru conducere, virare și control al frânelor. REE afirmă că noua lor tehnologie le permite clienților să construiască flote de vehicule electrice pentru transportul de pasageri și mărfuri.

REE are sediul în Herzliya, Israel, dar și un centrul de inginerie în Marea Britanie, plus alte filiale în întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoop.com



Comentarii
Inchide