FOTO. Turiștii au ajuns la munte. O mașină a pătruns pe o pârtie de schi. Alți șoferi au rupt barierele unei parcări

Autor: Daniel Samoilă 29 dec. 2021 Știri auto
FOTO. Turiștii au ajuns la munte. O mașină a pătruns pe o pârtie de schi. Alți șoferi au rupt barierele unei parcări

A fost haos pe o pârtie din România, deoarece mai mulți turiști au încălcat regulile și au pătruns forțat cu mașinile pe pârtie sau în parcare.

Incidentele au avut loc în Straja, care este o stațiune aglomerată în ultimele zile.

Pe pârtie a pătruns un model Porsche, iar alți șoferi cu SUV-uri au vrut să intre forțat în parcare și au distrus barierele. Primarul municipiului Lupeni a anunțat că Poliția va da amenzi cuprinse între 2.000 și 2.500 de lei.

„În timp de o săptămână au apărut foarte multe ilegalităţi: clonarea cartelelor, distrugerea de şapte ori a barierelor, intrarea forţată a două autovehicule în parcare, înstrăinarea cartelelor de către administratorii de cabane, agresivitatea verbală cu responsabilii de la parcări, forţarea barierelor, parcarea ilegală a autovehiculelor în zone interzise, vinderea cartelelor.

Toate neregulile care vor mai fi depistate, vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 2000 şi 2500 lei. Până acum au fost sancţionate sute de persoane”, a declarat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni, potrivit Adevărul.ro.

Foto: Primăria Lupeni

În urmă cu câteva săptămâni un șofer a intrat cu mașina pe pârtia de schi

Un șofer a intrat cu mașina pe pârtia de schi. Acesta a fost amendat de Jandarmeria din Caraș-Severin.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 15 decembrie, în jurul orei 14:15, pe pârtia de schi „Borlova” din stațiunea Muntele Mic.

Jandarmii montani au izolat zona și l-au amendat pe bărbat cu două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei. Astfel, amenda totală a fost de 4.000 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Primăria Lupeni



Comentarii
Inchide