Fotografia cu o polițistă superbă, care a adunat mii de like-uri pe Facebook

Autor: David Andrei 10 mai 2021 Știri auto

O fotografie cu o polițistă, surprinsă în fața unui hotel din București, a creat valuri pe Facebook și a adunat mii de like-uri. Tânăra în uniformă este într-o formă de invidiat!

GALERIE FOTO

Imaginea cu frumoasa polițistă a făcut valuri în mediul online. A atras, până în acest moment, peste 6.400 de like-uri, iar numărul este în creștere. Peste 1.100 de au distribuit poza pe Facebook, după ce aceasta a fost publicată pe pagina de Sindicatului Europol. “Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”, a fost descrierea care a însoțit poza.

În fotografie, tânăra polițistă apare lângă o Dacia Logan inscripționată cu însemnele Poliției Române și pare să supravegheze traficul. “Am mers cu viteză, am trecut pe roșu, nu am lăsat niciun pieton să treacă. Vreau să fiu tras pe dreapta și încătușat”, este unul dintre comentarii.

“De fapt, este Gigel și tocmai a ieșit de la pensat”, este aluzia unui utilizator la polițistul care nu a ajuns la un caz pentru că avea programare la salon.

“Știe cineva în ce intersecție se află? Vreau să trec pe roșu!”, întreabă un urmăritor al paginii Sindicatului. “Am pus deja pe Waze, am plecat într-acolo!”, i se răspunde.

„Mulți dintre cei care au văzut fotografia pe Facebook spun că polițista superbă are șanse mari să producă accidente, pentru că șoferii vor fi atenți la ea, nu la trafic”, atrage atenția un conducător auto.

Fotografia cu tânăra polițistă, publicată pe Facebook, a eclipsat-o pe cea cu polițistul bine făcut

În aceeași zi, pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, a fost postată și o fotografie cu un polițist, aflat și el într-o formă de invidiat. Imaginea este însoțită de aceeași descriere: “Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”

Deși arată și el foarte bine, polițistul nu a avut același succes. A adunat aproximativ 1.400 de like-uri, iar poza lui a fost distribuită, până în acest moment, de către 64 de persoane.

Publicarea imaginilor a fost – spun cei de la Sindicatul Europol – un „mic experiment social”, realizat de Ziua egalității de șanse între femei și bărbați. „Ne-a demonstrat că încă trăim în trecut. Comentariile postărilor și aprecierile misogine sau deplasate reflectă mentalitățile din societatea noastră”, spun reprezentanții polițiștilor.

Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!

Posted by Sindicatul Europol on Friday, 7 May 2021

Cine a spus că în Poliția de Frontieră sunt doar burtoși?!

Posted by Sindicatul Europol on Friday, 7 May 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide