Franţa şi Germania? Care ne ajută mai mult ca să vindem mai bine? [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 03 nov. 2016 Știri auto
Franţa şi Germania? Care ne ajută mai mult ca să vindem mai bine? [VIDEO]

Dacia pierde din viteză pe cele mai mari pieţe ale sale. Luna trecută, înmatriculările din Germania au scăzut cu 20% faţa de aceeaşi lună a anului trecut, scrie Digi24.ro.

Practic, în luna octombrie, şoferii de acolo nu au înregistrat decât 3.020 de Dacii, arată autoritatea germană de transport. E drept că nu doar Dacia are probleme în Germania. Piaţa auto de acolo a scăzut cu cinci procente în octombrie, însă marca românească e mult mai afectată decât celelalte.

Vânzările Dacia ”frânează” şi în Franţa, de departe cea mai mare piaţă a sa. Acolo, dacă înmatriculările i-au crescut cu 13% pe primele zece luni, în octombrie ritmul a coborât la 3,7%. Asta fiindcă, la fel ca piaţa germană, şi piaţa franceză pare să fi atins un plafon după un început de an foarte bun.

Pentru Franţa, luna octombrie a a doua lună consecutivă când înmatriculările auto scad.

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide