Gabriela Firea promite transport public gratuit în Capitală

Autor: Visan Marian 08 iun. 2016 Știri auto
Gabriela  Firea promite transport public gratuit în Capitală

 


Bucureştenii ar putea circula gratuit cu RATB-ul, potrivit unei declaraţii a primarului ales al Capitalei, Gabriela Firea. Anunţul a fost făcut în cadrul unei emisiuni B1 TV, scrie Ziarul Financiar.

Primarul ales al Capitalie, Gabriela Firea, se angajează să găsească ”cea mai bună soluţie” pentru ca transportul public în Bucureşti să devină gratuit, promiţând totodată că această iniţiativă nu va duce la disponibilizări.

”Modernizarea transportului public este o prioritate pentru mine, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru biciclişti. Voi găsi căile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public să fie gratuit, într-un timp rezonabil, tocmai pentru a încuraja cât mai mulţi bucureşteni să îl folosească”, anunţă Firea prin intermediul unui comunicat remis MEDIAFAX miercuri.

”Asta nu înseamnă că personalul RATB care vinde, acum, biletele, va rămâne pe drumuri. Vom găsi soluţii pentru fiecare în parte. Eu vreau să creez locuri de muncă pentru bucureşteni, nu să cresc şomajul. Tot ce am promis în campanie voi face”, mai spune primarul ales, potrivit sursei citate.

”Am vorbit cu specialişti şi am făcut un calcul de oportunitate şi am decis că se poate face. E vorba doar despre RATB, nu şi metroul, acesta aparţine de Ministerul Transporturilor. E un plan economic ce poate fi aplicat.”, a spus Gabriela Firea la B1.

PSD a câştigat Primăria Capitalei prin Gabriela Firea cu 43,14%, Nicuşor Dan (USB) a obţinut 30,46%, Predoiu (PNL) 11,10%, după numărarea a 90% din secţii, în vreme ce pentru CGMB procentele centralizate sunt: PSD-UNPR 40,64%, USB -25,19%, PNL – 13,02%, PMP 7,07%, ALDE 6,39%.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide