Galeria Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor. Accesul publicului va fi gratuit

Autor: Cristian Gubandru 12 mai 2022 Știri auto

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, anunță participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.

Programul Țiriac Collection

În ziua de sâmbătă, 14 mai, galeria va funcționa în mod normal în intervalul orar 10:00-17:00, acestuia adăugându-se intervalul 17:00 – 22:00 (ultima intrare), când accesul publicului se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

În a doua zi a weekendului, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei sărbătorită anual în data de 15 mai, Țiriac Collection organizează o experiență aparte pentru vizitatorii care vor trece pragul galeriei, oferind sesiuni foto de familie exclusiv, la bordul grafic aferent unor exponate din galerie.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Duminică, 15 mai, galeria Țiriac Collection va funcționa în intervalul orar 12:00-19:00.

Evenimentele reprezintă o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto și nu numai, de a viziona galeria ce reunește colecția de automobile și motociclete a domnului Ion Țiriac, integrând peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Galeria auto dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS.

Galeria cuprinde peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, produse de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante, evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto. Modelele sunt expuse prin rotație periodică, prezentând exponate din colecția de peste 400 de unități aparținând lui Ion Țiriac.

Sursa: Țiriac Collection

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide