GALERIE FOTO După un accident grav în Ungaria, un român şi-a peticit maşina cu bandă adezivă şi carton şi a mai mers 600 de kilometri cu ea până acasă

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

O dubiţă cu numere româneşti a traversat o bună parte din Ungaria şi România, deşi se afla într-o stare destul de jalnică din punct de vedere tehnic. Camioneta a suferit un accident pe autostrada M7, unde s-a lovit de parapet şi s-a răsturnat. Nu au existat victime, însă latura dreaptă şi spatele camionetei au fost distruse, scrie Digi24.ro.

Legile din Ungaria nu permit confiscarea unui vehicul accidentat, dar poliţiştii l-au atenţionat pe şofer să nu mai circule cu maşina. Proprietarul a acoperit părţile avariate ale maşinii şi şi-a continuat drumul. Dubiţa fost surprinsă apoi la o benzinărie, tot din Ungaria, la aproximativ 300 de kilometri de locul accidentului. 

Se pare că maşina a fost văzută marţi noaptea, undeva între Arad şi Timişoara. Şoferul a ajuns acasă, în Buzău, doar cu o amendă, după ce a fost oprit într-o parcare din Covasna. Asta înseamnă că, de la intrarea în ţară, şoferul a mai făcut 600 km pe teritoriul României în starea descrisă mai sus.

 

Sursă foto Digi24.ro

Sursă foto Digi24.ro

Sursă foto Digi24.ro

 Comentarii
Inchide