Gândacul Nissan Leaf Black Edition poate fi comandat, în Anglia [PREŢURI ŞI GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 14 mart. 2017 Știri auto

După ce în toamna trecută a fost lansat, Nissan a început să ia acum şi comenzi pentru noul Leaf Black Edition, în Regatul Unit.

Oferita este limitată până în august 2017, iar ea are un preţ de bază de 26,890 de lire (30.654 de euro), în care intră şi subvenţia de 4.500 £ (5.129 de euro) pe care Guvernul britanic o acordă pentru fiecare vehicul plug-in. Mai mult decât atât, primii 200 de clienţi vor primi gratuit în dotări şi opţiunea hotspot Wi-Fi.

GALERIE FOTO

Bazat pe vechiul model Leaf, care a fost ultima oară modernizat anul trecut, modelul ediţie limitată împrumută ceva de la Acenta şi adaugă câteva atingeri speciale la exterior, cum ar fi farurile cu LED-uri, capace de oglinzi negre, spoiler acoperiş, jante din aliaj de 16 inch, şi geamuri fumurii.

În ceea ce priveşte disponibilitatea, ediţia specială a Nissan Leaf nu se limitează doar la Marea Britanie, ceea ce înseamnă că urmează să apară şi pe alte pieţe europene.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide