Ce se întâmplă cu garanția mașinilor Volkswagen în perioada pandemiei de coronavirus?

Autor: ProMotor 04 mai 2020 Știri auto
Ce se întâmplă cu garanția mașinilor Volkswagen în perioada pandemiei de coronavirus?

Volkswagen urmează modelul multor alți producători care aleg să prelungească garanția mașinilor în perioada pandemiei de coronavirus.

Astfel, toate mașinile Volkswagen, a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai se va prelungi automat cu trei luni de la data în care aceasta înceta inițial.

Măsura îi vizează pe clienții din toată lumea, posesori de mașini construite în Europa, așa că va fi aplicată și mașinilor livrate în România.

“Ca rezultat al pandemiei, multe dintre service-urile noastre autorizate sunt au fost închise. Multor clienți le-a fost imposibil să-și revendice documentele de garanție în timp util. Ne bucurăm să le oferim acestora o soluție rapidă, scutită de proceduri birocratice, prin această prelungire de trei luni”, explică Jurgen Stackman, membru în Consiliul de Administrație al companiei, responsabil cu Vânzări, Marketing și Serivicii post-vânzare.

Mai mult, compania face concesii și în privința celor care, în perioada restricțiilor de circulație, nu au putut să solicite documentele de garanție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide