Gazprom deschide o nouă staţie de carburanţi pe Autostrada A1

Autor: Dan Vache 28 iun. 2013 Știri auto
Gazprom deschide o nouă staţie de carburanţi pe Autostrada A1

In acest moment reţeaua GAZPROM cuprinde 12 staţii de distribuţie carburanţi in România. A doua fază a programului de dezvoltare a reţelei in România include construcţia a incă 20 de staţii de distribuţie carburanţi. In total, până la sfârşitul anului, in România reţeaua GAZPROM va cuprinde 50 de staţii de distribuţie carburanţi.

Programul de dezvoltare a noii reţele de staţii de distribuţie carburanţi “Gazprom Petrol Stations” include şi alte ţări din regiunea Balcanilor – Serbia, Bulgaria, Romania, Bosnia şi Herzegovina.

Până la sfârşitul anului 2015 reţeaua GAZPROM va avea aproximativ 250 de staţii de distribuţie carburanţi in regiunea Balcanilor, dintre care 120 in România.

Reteaua de statii de distributie carburanti GAZPROM se situeaza in segmentul premium al pietei de profil. Statiile GAZPROM vor comercializa carburanti in conformitate cu standardele Uniunii Europene, lubrifianti de cea mai buna calitate si o gama variata de alte produse si servicii. Conceptul acestor statii de prima clasa cuprinde si magazine, restaurante si cafenele. In plus, clientii statiilor GAZPROM vor beneficia si de alte servicii ca de exemplu acces wireless la internet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide