Geam spart după ce un autobuz a dat într-o groapă în Capitală. Cioburile au căzut pe călători

Autor: David Andrei 19 feb. 2021 Știri auto

Incident bizar în Capitală. Un autobuz STB s-a ales cu un geam spart. Sticla s-a făcut zob după ce autobuzul a dat într-o groapă. Cioburile au căzut peste călători.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în această dimineață pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Este o zonă care arată, ca multe alte artere din București, ca după un bombardament. Mai mulți șoferi suferă zilnic daune. Se aleg cu jantele îndoite sau cu anvelopele tăiate, acestea fiind cele mai comune probleme survenite după ce trec cu roțile prin craterele din asfalt.

Și un autobuz al Societății de Transport București (STB) a căzut victimă acestor cratere. Vehiculul a suferit o daună majoră după ce a dat cu roțile într-una dintre numeroasele gropi care au apărut în această iarnă pe carosabil. În acest caz este vorba despre un geam spart.

Din cauza șocului, unul dintre geamurile laterale ale autobuzului a cedat. Cioburile au căzut peste călătorii aflați pe partea stângă a vehiculului, între ușa din față și cea de la mijloc. Nicio persoană nu a fost rănită, dar cei aflați în autobuz au tras o sperietură zdravănă.

Autobuzul se deplasa pe ruta 253, care face conexiunea dintre zona Spitalului Fundeni și Complexul Comercial Titan.

Autobuz cu geam spart, încă o bilă neagră pentru STB

Incidentul a avut loc pe fondul unui moment tensionat la STB. Președintele Comisiei de Transport și Mobilitate Urbană din cadrul Consiliului General al Municipiului București, Florin Melciu, a tras un semnal de alarmă zilele trecute. STB nu va mai putea desfășura activități de transport în București și Ilfov.

Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători va expira pe 16 martie. Înțelegerea a fost încheiată în anul 2018 între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov și STB S.A..

În cazul în care contractul nu va fi reînnoit, autoritățile ar putea recurge la transportul de tip maxi-taxi. Capitala se află astfel în pragul unei situații haotice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide