Genesis lansează o versiune break pentru modelul G70, special pentru Europa

Autor: Marius Vișan 10 mai 2021 Știri auto

Vești bune pentru fanii Genesis. După ce marca de lux Hyundai a anunțat în urmă cu doar câteva zile că va fi lansată în Europa începând cu vara anului 2021, coreenii arată acum un nou model care ar putea fi oferit doar în Europa. Aceasta este versiunea break a modelului G70.

Genesis prezintă primele fotografii oficiale ale unui nou model. Este vorba de versiunea break a lui G70. Aceasta va fi disponibilă doar în Europa.

Genesis G70 Shooting Brake va fi cel mai frumos model destinat europenilor

G70 a primit o reproiectare semnificativă pentru modelul 2022, oferindu-i un aspect similar cu fratele său mai mare G80. Genesis a primi, de asemenea, crossover-ul GV70 în gama sa pentru 2022, care se bazează pe sedanul G70 și va fi pus în vânzare în SUA anul acesta.

Versiunea combi, G70 Shooting Brake, arată la fel ca sedanul actualizat, dar cu o linie de acoperiș mai înclinată și un spoiler spate mai pronunțat, similar cu designul crossover-ului GV70.

Intră în GALERIA FOTO

G70 2022 va folosi aceleași motoare V6 de 3,3 litri turbo în linie de la generația anterioară. Vor fi asociate cu o transmisie automată cu opt trepte și cu tracțiune integrală sau spate. Transmisia manuală opțională cu șase trepte va fi abandonată pentru model 2022. Genesis a dezvăluit recent primul său vehicul electric, Electrified G80 și spune că mai altele sunt în curs de dezvoltare.

Sedanul G70 2022, care va avea un model Launch Edition limitat în SUA, va costa începând cu 38.570 de dolari.

Planul Hyundai de a lupta cu noul brand de lux Genesis împotriva celor mai renumite vehicule de lux din Germania sună ca un plan de destul de serios. G70 a fost proiectat la centrul de cercetare şi dezvoltare Namyang, aflat la periferia oraşului Seul. Acesta are o platformă nou dezvoltată pentru tracţiune spate. Mai multe detalii tehnice sunt împărtăşite cu modelul Kia Stinger.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide