Germanii deja au tunat Dacia Duster 2024. Ce include pachetul de modificări pentru noul SUV? – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 iun. 2024 Știri auto

Nici nu au început bine livrările pentru noua generație Dacia Duster că o companie din Germania deja oferă un pachet de tuning pentru noul SUV fabricat la Mioveni. Modificările fac ca Duster să arate mai pregătit pentru aventurile în natură.

Prezentat la finalul anului trecut, noul Duster poate fi comandat acum în România, dar și în restul Europei. În țara noastră, prețurile pornesc de la 18.800 de euro, cu TVA inclus pentru versiunea de bază.

Noul Duster are un design mai modern, tehnologii noi și, așa cum am descoperit în zilele cât a fost în testele noastre, este o mașină care se conduce mai bine, grație noii platforme pe care o are la bază.

Cu toate că mașina a evoluat din toate punctele de vedere, un dealer din Germania a creat un pachet de modificări pentru noul Duster, unul care să amplifice spiritul aventurier al SUV-ului produs în România.

Dacia Duster 2024 modificată de Carpoint

De Carpoint nu suntem străini – este cel mai mare dealer Dacia din Germania, plus că se ocupă și cu aceste pachete de tuning pentru clienți care își doresc ceva extra.

În cazul noii Dacia Duster, Carpoint a operat câteva modificări estetice. În partea frontală observăm că grila este acum complet neagră, element care se asortează cu noile jante negre îmbrăcate cu anvelope de teren.

Pe laterale putem vedea un set de praguri metalice, iar pe plafon a fost montat un portbagaj suplimentar creat de Carpoint pentru Duster. Partea din spate nu a fost alterantă în vreun fel, dar observăm că au folosit o versiune cu tracțiune integrală a noului Duster. De asemenea, nu avem imagini cu interiorul.ț

În mod normal, Dacia Duster 1,2 mild-hybrid 4×4 în echipare Extreme, precum cea din fotografii, are un preț de listă de 25.300 de euro în România. Cu aceste modificări adăugate, prețul pentru un astfel de Duster s-ar putea apropia de suma de 30.000 de euro.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carpoint GmbH (@carpoint_gmbh)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint GmbH / Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide