Gigi Becali a fost tras pe dreapta de Poliție. Nu avea declarație. Ce le-a spus polițiștilor?

Autor: ProMotor 12 apr. 2020 Știri auto
Gigi Becali a fost tras pe dreapta de Poliție. Nu avea declarație. Ce le-a spus polițiștilor?

Gigi Becali a fost tras pe dreapta de Poliție. Patronal FCSB nu avea la el declarația pe proprie răspundere. “Eu fac declarație pentru mine?”, le-a răspuns omul de afaceri.

Gigi Becali a fost oprit pentru verificări în trafic. Patronul FCSB a povestit la Antena 3 că el nu are niciodată la el declarațiile obligatorii de la instaurarea stării de urgență care restricționează deplasarea persoanelor.  „Eu fac declarație pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a fost reacția sa. Dar Becali a declarat pentru Antena 3 că are motive întemeiate pentru a ieși din casă.

“Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a povestit Gigi Becali.

Gigi Becali, oprit de poliţie în timp ce dădea declaraţii în direct după meciul FCSB – Vitoria Guimaraes.

Probabil conducea cel mai rapid SUV din lume

Gigi Becali a donat peste 100.000 de euro spitalelor din România și a contribuit la achiziționarea de echipamente medicale și dezinfectanți necesari în lupta cu noul coronavirus, scrie ProSport. Toate acestea au ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș. Gigi Becali a povestit pentru Cancan.ro cum au decurs lucrurile:

„Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Becali.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide